Rudolf Stevens brengt swingend country nummer op zijn nieuwe single

Met het liedje ‘Even blijven stilstaan’ is Rudolf Stevens aan zijn nieuwe single toe. Hij koos deze keer voor een vrolijk swingend nummer, overgoten met een country-sausje.
Zijn vorige single ‘Onbereikbaar’ was van een totaal ander genre en bracht heel wat heimwee en sentiment teweeg, omdat het een liedje was dat hij voor zijn overleden vrouw Liliane zong. “Het was haar laatste wens dat ik dit liedje zou uitbrengen op single en dat heb ik gerespecteerd”, aldus Rudolf.
Rudolf heeft een heel bewogen periode achter de rug, waarin hij gedurende een week lang dagelijks op Eén te zien was in het programma ‘Iedereen Beroemd’.
“Muziek is mijn levensdoel en dat heeft mij doorheen de vele jaren altijd rechtgehouden op momenten dat er tegenslagen waren en daarom zal ik zeker blijven doorgaan met mijn muzikale activiteiten”, zegt Rudolf.
Behalve als zanger is hij ook al jarenlang presentator van het populaire muziekprogramma ‘De Muziekdoos’, dat op heel wat radiostations in Vlaanderen en Nederland wordt uitgezonden
‘Even blijven stilstaan’ wordt uitgegeven door D & V en is verkrijgbaar via de gekende internetportals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *