Weerbericht

Perioden van regen

Verwachting voor vandaag dinsdag:

Vandaag is het zwaar bewolkt met perioden van regen of buien, vooral dan over de oostelijke landshelft. In het oosten bestaat er ook kans op onweer. Over het noordwesten blijft het meestal droog. De maxima klimmen naar 14 graden in de Ardennen en 16 tot 18 graden in andere streken. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.

Verwachting voor vanavond en vannacht:

Vanavond valt er een enkele bui. De nacht verloopt gedeeltelijk bewolkt en droog. De minima situeren zich tussen 6 graden in de Ardennen en 11 graden langs de kust. Er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind.

Verwachting voor morgen woensdag:

Morgen raakt het spoedig zwaar bewolkt met doortocht van een regenzone. Het wordt 12 graden in de Ardennen en 16 graden aan zee. De zuiden- tot zuidwestenwind wakkert aan tot matig en langs de kust tot vrij krachtig.

Vooruitzichten voor donderdag tot en met zondag:

De dagen erna verplaatst een depressie zich van de Atlantische Oceaan via de Britse Eilanden naar de Noordzee. Het blijft dan ook tot in het weekend wisselvallig met af en toe regen of enkele buien en tussendoor opklaringen. De maxima komen uit op 15 graden.

Buienradar België

Satelliet en buienradar

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.