Weerbericht

Wolken en zon

Verwachting voor vandaag donderdag:

Vandaag is het wisselend tot dikwijls zwaar bewolkt en blijft het droog. Ten zuidoosten van Samber en Maas is het zonnig. De maxima bewegen zich tussen 2 graden in de Hoge Venen en 7 graden langs de kust. De wind waait zwak tot matig en komt uit het zuidwesten.

Verwachting voor vanavond en vannacht:

Vanavond en vannacht raakt het zwaar bewolkt met vanuit het noordwesten lichte regen of motregen en op de Ardense Hoogten eind van de nacht een vlok sneeuw. Eind van de nacht gaat het vanuit het noordwesten meer regenen. De minima variëren van -3 graden in de Hoge Venen, 3 graden in de Kempen en 6 graden langs de kust. De zuidwestenwind spant aan tot vrij krachtig en aan zee tot krachtig.

Verwachting voor morgen vrijdag:

Morgen is het bewolkt met perioden van regen en motregen. De maxima schommelen tussen 3 graden in de Hoge Venen, 7 graden in de Kempen en zelfs 11 graden in het westen. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en aan zee vrij krachtig of krachtig.

Vooruitzichten voor zaterdag tot en met maandag:

De dagen erna blijft het wisselvallig met geregeld regen of buien en is het soms winderig. Zaterdag vormt echter een uitzondering, dan blijft het meestal droog. Met maxima die liggen tussen 5 en 11 graden is het zacht voor december. Er wordt voorlopig geen nachtvorst meer verwacht.

Buienradar België

Satelliet en buienradar

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.