Weerbericht

Zon en stapelwolken, droog

Verwachting voor vandaag dinsdag:

Vandaag zijn er zonnige perioden met over het oosten eerst nog bewolking. De maxima bewegen zich tussen 7 graden in de Ardennen en 10 graden in het westen. Er waait een matige westen- tot zuidwestenwind.

Verwachting voor vanavond en vannacht:

Vanavond en vannacht zijn er brede opklaringen afgewisseld door wolkenvelden en blijft het droog. De minima liggen tussen het vriespunt in de Hoge Venen en 5 graden langs de kust. De wind waait zwak tot matig en komt uit het zuidwesten.

Verwachting voor morgen woensdag:

Morgen verwachten we zonnige perioden afgewisseld door enkele wolkenvelden en blijft het droog. De maxima klimmen naar 7 graden in de Hoge Venen en naar 10 tot 12 graden in andere streken. Er staat een matige zuidwestenwind.

Vooruitzichten voor donderdag tot en met zaterdag:

De dagen erna zorgt een hogedrukgebied voor een snelle terugkeer van het lenteachtige en zeer zachte weer. Het wordt dan ook vrij zonnig met in de nacht en ochtend kans op nevel of mist en het blijft droog. Het wordt terug zachter met maxima oplopend naar 10 tot 16 graden. In de Ardennen ligt de temperatuur in de nacht rond het vriespunt, elders kan het tot vorst aan de grond komen.

Buienradar België

Satelliet en buienradar

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.