Weerbericht

Zonovergoten en zomers warm

Verwachting voor vandaag dinsdag:

Vandaag is het opnieuw zonnig met hoge sluierbewolking en ontstaan ‘s middags in het binnenland een paar stapelwolken. Het wordt warm met maxima tussen 25 graden in de Hoge Venen en 29 graden boven de zandgronden in de Kempen. Er waait een zwakke oostenwind. In de namiddag steekt er langs de kust een zeebries op en wordt het daar 22 graden.

Verwachting voor vanavond en vannacht:

Vanavond schijnt eerst nog de zon, de zon gaat om 21:49 uur onder. De nacht verloopt licht bewolkt. Er staat nauwelijks wind en de minima liggen tussen 9 graden in de Hoge Venen, 11 graden langs de kust en 13 graden in het centrum.

Verwachting voor morgen woensdag:

Morgen zijn er perioden met zon met in de namiddag in het zuidoosten een regen- of onweersbui. De maxima bewegen zich tussen 18 graden langs de kust en 25 graden in de Kempen. Er waait een zwakke tot matige noordwestenwind. Langs de kust staat een matige wind.

Vooruitzichten voor donderdag tot en met zaterdag:

De dagen erna zorgt een lagedrukgebied voor wisselvallig en gevoelig frisser weer. Het is wisselend tot zwaar bewolkt met geregeld buien. De maxima gaan terug naar een frisse 11 graden in de Hoge Venen en 15 graden in de Kempen.

het weer de komende dagen

Buienradar België

Satelliet en buienradar

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.