Weerbericht

Zonnige en frisse start

Verwachting voor vandaag dinsdag:

Vandaag is het vrij zonnig met vorming van een paar stapelwolkjes en blijft het droog. De maxima stijgen naar 11 graden in de Hoge Venen en 16 graden in andere streken. De wind waait zwak en waait uit de oost sector.

Verwachting voor vanavond en vannacht:

Vanavond en vannacht is het helder of licht bewolkt en wordt het koud. In de Ardennen gaat het licht vriezen met temperaturen dalend naar rond het vriespunt tot -2 graden. Elders verwachten we minima tussen 8 graden langs de kust en 4 graden over het centrum. De zwakke wind draait naar het zuiden.

Verwachting voor morgen woensdag:

Morgen is het zonnig en blijft het droog. De maxima stijgen naar 17 graden langs de kust en 19 graden in de Kempen. De wind waait zwak tot matig en komt uit de zuid tot zuidwest sector.

Vooruitzichten voor donderdag tot en met zaterdag:

De dagen erna blijft hogedruk het weer domineren. Op vrijdag passeert vanuit noordwesten even een zwak koufront met daarachter frissere lucht. Donderdag is het zonnig en wordt het vrij warm met temperaturen oplopend naar 19 tot 21 graden. Vrijdag vanuit het noordwesten meer bewolking, maar het blijft meestal droog. De temperatuur komt niet hoger meer uit dan 16 graden. In het weekend verwachten we een afwisseling van zonnige perioden en wolkenvelden en blijft het overal droog. De maxima komen niet hoger uit dan een relatief frisse 15 graden.

Buienradar België

Satelliet en buienradar

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.