Weerbericht

Vrij zonnig en droog

Verwachting voor vandaag dinsdag:

Vandaag is het zonnig met in het zuidoosten eerst nog lage bewolking. Het blijft droog en de maxima bewegen zich vanmiddag tussen 5 graden in de Hoge Venen en 10 graden in Vlaanderen. Er waait een tot matig aantrekkende noordoostenwind.

Verwachting voor vanavond en vannacht:

Vanavond en vannacht is het helder of licht bewolkt. Het gaat vriezen met minima tussen het vriespunt langs de kust, -3 graden in de Kempen en -7 graden in de Hoge Venen. De noordoostenwind waait zwak en langs de kust matig.

Verwachting voor morgen woensdag:

Morgen is het vrij zonnig en droog. De maxima schommelen tussen 8 graden langs d kust en in de Hoge Venen en 10 graden in Vlaanderen. De wind waait zwak en komt uit richtingen tussen noordwest en noord.

Vooruitzichten voor donderdag tot en met zondag:

De dagen erna zijn er perioden met zon en blijft het droog. Alleen tussen donderdagavond en vrijdagochtend passeert een zwak koufront met een lichte bui. In het weekend zijn er perioden met zon en blijft het droog. Het wordt eerst 7 tot 11 graden, zaterdag wordt het tot 14 graden in de Kempen. Zondag wordt het gevoelig warmer met maxima tussen 16 en 21 graden.

het weer de komende dagen

Buienradar België

Satelliet en buienradar

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.